УДФСУ привітав Валентину Гаврилівну Кулініч із 100-річчям!

УДФСУ привітав Валентину Гаврилівну Кулініч із 100-річчям!

Сьогодні уся велика університетська родина вітає людину-епоху, обраницю долі, легенду Ірпеня та всієї України, почесну працівницю та ровесницю університету Валентину Гаврилівну Кулініч із 100-річним ювілеєм!

Представники навчального закладу, дотримуючись усіх протиепідемічних норм, завітали до ювілярки додому, щоб привітати і влаштувати справжнє святом! 

Ректор університету Павло Пашко вручив нагороди – «Знак пошани» від Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби та «Почесний працівник університету», голова Ради ветеранів університету Олександр Сластьоненко вручив нагороду «Ветеран університету», а колектив «Сузір’я» подарував вокально-інструментальні номери. Після цього ювілярці презентували торт у вигляді книги під назвою «ТОМ 100. Історія довголіття».

Щиро вітаємо Валентину Гаврилівну із 100-річчям і бажаємо многая літ, міцного здоров’я, невичерпності сил та енергії, бадьорості духу та гармонії у житті!

Любимо, поважаємо, цінуємо і не перестаємо захоплюватися, Вами, наша вельмишановна Валентино Гаврилівно!

P.S. Спеціально для такої визначної події нами було підготовлено декілька відеоробіт для Валентини Гаврилівни Кулініч, які можна переглянути за посиланнями:

  1. Тридцяти секундний відеоролик англійською мовою, щоб про легенду України дізналися у всьому світі!

https://www.youtube.com/watch?v=lTMg2q5c0oo

  1. Фільм «Ровесники» про 100-річну історію життя ювілярки, яка переплелася із 100-річною історією становлення університету.

https://www.youtube.com/watch?v=80qgZHyUHhA

  1. Святкове привітання від колективу «Сузір’я» 

https://www.youtube.com/watch?v=U0IIZIaaHvA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *