В Університеті відбувся літературний вечір «Кохання – це серце всього…»

В Університеті відбувся літературний вечір «Кохання – це серце всього…»

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся літературний вечір «Кохання – це серце всього…». Організували захід студентський актив Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту (далі – ННІ ОАА), а саме: студентська директорка ННІ ОАА Томша Ауріка,  її перший заступник Дарина Данильчук, а також другий заступник студентської директорки ННІ ОАА, а за сумісництвом голова культурно-масового відділу – Марія Чернай. 

Участь у заході взяли студенти 1-4  курсів ННІ ОАА, які декламували вірші вітчизняних та іноземних письменників. Учасники літературного вечора змогли проявили свою творчість і в музикальній сфері, презентувавши вірш «Човен» Івана Франка та вірш «Заметался пожар голубой» Сергія Єсеніна під акомпанемент гітари.

Окрасою вечора став виступ студентки 3-го курсу ННІ ОАА Владислави Потапенко, яка продекламувала власні вірші та змогла здивувати присутніх. Також під час заходу заступник директора з виховної роботи ННІ ОАА Марина Кітченко зачитала оду про кохання. 

Зустріч пройшла в теплій атмосфері. Після літературного вечора відбувся перегляд фільму «В метрі один від одного», а на учасників чекало солодке частування. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *