Відкриваємо для себе світ регіональної преси

Відкриваємо для себе світ регіональної преси

Студентка групи ЖБ-18-1 Аліна Остапчук співпрацює з виданням «Нове життя» – громадсько-політичною газетою Черняхівського району Житомирської області. 

Аліна розповідає: «Усе почалось з того, що Наталія Ковшевна, один з редакторів газети «Нове Життя», вітаючи мене з днем народження, запитала «Аліно, а ти дійсно навчаєшся на журналіста?». Я відповіла, що так. Після цього мені запропонували написати матеріал для нашої газети. Із запропонованих тем я обрала про Міжнародний день сім’ї. Оскільки саме тут мені було про що сказати. Це рідні люди, яких я знаю найбільше. А після цієї публікації мені пропонували нові теми. Насправді публікацій у цій газети у мене небагато, адже я більше займалась своїм навчанням. Їх всього 4: «Міжнародний день сім’ї», «Не завжди зі смартфоном. Це реально?», «Кожен обирає сам, чи бути йому здоровим. 31 травня- Всесвітній день без тютюну», «26 липня- день працівників торгівлі. Продавець- професія для тих, хто вміє спілкуватися». Можливо, це лише початок, і в нашій місцевій газеті буде продовження моїх публікації. Усе- справа часу».

Спочатку, відправляючи матеріал, студентка ніколи не задумувалась про історію газети «Нове Життя», однак нещодавно, попрацювавши в архівах, поспілкувавшись із працівниками редакції і ветеранами, відкрила для себе багату, майже 90-річну історію видання та цікавих людей, які цю історію творили. Студентка переконана, що нові покоління журналістів її збагачуватимуть, а газета і далі буде цікавою відданим читачам. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *