Зустріч директора ННІ гуманітарних наук Євгена Миколайовича Сулими з лідером міжнародної, молодіжної студентської організації AEISEC

Зустріч директора ННІ гуманітарних наук Євгена Миколайовича Сулими з лідером міжнародної, молодіжної студентської організації AEISEC

Цікава й актуальна подія

7 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч  директора  ННІ гуманітарних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України Суліми  Євгена Миколайовича зі студентським лідером Міжнародної молодіжної організації AIESEC.

Ця організація реалізує чимало проєктів, зокрема Global Volunteeer, Global Talent,  Global Teacher.

Global Volunteer – це волонтерські стажування за кордоном, спрямованих на вирішення соціальних проблем.  Цей  проєкт  посилює співпрацю між людьми, а також  сприяє створенню стабільного та кращого майбутнього.

Global Talent –  професійні оплачувані стажування, що дозволяють удосконалити професійні навички в іншомовному середовищі за кордоном. Global Talent відкриває перед студентом багато нових перспектив та можливостей для професійного розвитку.

Global Teacher – це професійні оплачувані стажування за кордоном для викладачів.  Цей проєкт дає можливість отримати досвід роботи викладачем у країнах з абсолютно іншими культурними реаліями та особливостями. Саме це і є основою для нових кар’єрних перспектив та можливостей зростання у професії викладача і не тільки.

Всі програми сприяють вивченню нових культур, розширенню світогляду та досягненню унікальної комбінації міжкультурного, соціального та підприємницького досвіду, що позитивно впливає на становлення молодої особистості.

Мета заходу – організувати міжкультурний діалог між здобувачами вищої освіти ННІ гуманітарних наук Університету ДФС України з представниками студентської спільноти з інших країн, розвивати навички спілкування англійською мовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *