Участь у міжнародному проєкті напряму Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку»

Участь у міжнародному проєкті напряму Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку»

17-18 грудня 2020 року завідувач кафедри журналістики, української словесності та культури Зикун Н.І. взяла участь у першому етапі міжнародного стажування НПП – у форматі Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські цінності різноманіття та інклюзії в освіті». Захід був організований Національним Еразмус Офісом в Україні, Українською асоціацієюдослідників європейських цінностей в освіті (AREVE), Українською асоціацією викладачів та дослідників європейськоїі нтеграції (APREI), Факультетом педагогічних наук DISFOR – УніверситетГенуї (Італія), Університетом Жиліна (Словакія), Національним педагогічним університетом імені М. П. Драгоманова, Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Сумським національним аграрним університетом, Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Б. Хмельницького, Київським національним університетом культури і мистецтв, Запорізьким національним університетом.  

Конференція проводилася в межах імплементації проєкту напряму Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» Erasmus+ Jean Monnet Project «European values of diversity an dinclusion forsustainable development» (EVDISD) 620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT та у співпраці із проєктами – Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій»(SCAES)620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR. Також у воркшопі відбувається кооперація з проектами Еразмус + напряму Проєкту «Європейські цінності у художніх текстах» 599918-ЕРР-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE EUVOLIA та Erasmus+ Jean Monnet  Chair «EU Climate Leadership» 620031-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR. 

Окрім доповідей та секційних засідань 17.12.2020 та 18.12.2020 було проведено навчальні курси (2 віртуальні навчальні класи, вебінар, тренінг та воркшоп). 17.12.2020 професор Університету Генуї (Італія) Діана Спулбер провела вебінар на тему «Інклюзивна освіта як інструмент соціальних інновацій: європейський досвід». Також 17.12.2020 Діана Спулбер провела віртуальний клас на тему «Різноманіття та інклюзія в європейській освіті». 

18.12.2020 професор Уверситету Жиліна (Словакія) Мартіна Бласкова провела віртуальний клас на тему «Європейські цінності для розвитку людського потенціала». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *