10 лютого відбудеться гостьова лекція Олександри Синовець

10 лютого відбудеться гостьова лекція Олександри Синовець

10 лютого 2021 р. о 10.00 на платформі BBB (Moodle) відбудеться гостьова лекція Олександри Синовець, PhD кафедри прикладних соціальних наук Сілезького технологічного університету (Республіка Польща) (https://www.polsl.pl/Strony/Witamy.aspx)

Тема лекції – «Навіщо журналістам і соціологам Facebook? – соціальні мережі з точки зору соціологічної теорії і досліджень».

Олександра Синовець пройшла науково-дослідне стажування в Донецькому національному університеті ім. В. Стуса у Вінниці (2019) і в Київському міжнародному університеті (2013). Координатор польових досліджень і дослідницьких проектів. Член проектної групи Європейської рамкової програми Erasmus Plus – Furthering International Relations Capacities and Intercultural Engagement to Nurture Campus Diversity and to Support Internationalisation at Home РУЗЬЯ, ERASMUS PLUS KA2: Співпраця для інновацій і обмін передовим досвідом – Створення потенціалу в галузі вищої освіти (2019-2021). Координатор наукового проекту «Тривалість і зміна соціокультурного простору сучасного українського села в перспективі постсоціалістичної антропології» (NCN 2017/18). Брала участь в місії зі спостереження за президентськими парламентськими виборами в Україні від ОБСЄ. Волонтер проєкту «Створення центру підтримки сім’ї як моделі для інтеграції переміщених осіб і приймаючих спільнот в Україні» (2017). Член Інституту східних ініціатив та Асоціації сталого розвитку “Стара Волинь” в Грицеві (Хмельницька область).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *