Викладачі кафедри бухгалтерського обліку взяли участь у вебінарі «Річна звітність та зміни на 2021»

Викладачі кафедри бухгалтерського обліку взяли участь у вебінарі «Річна звітність та зміни на 2021»

Викладачі кафедри бухгалтерського обліку прийняли участь у вебінарі «Річна звітність та зміни на 2021», організованого нашим партнером (стейкхолдером) ТОВ «СТАРТ».

Вебінар вели два досвідчені спікери: Людмила Шахно, директор ПП «Академія професійного бухгалтера» та Володимир Ковальчук, юрист Чернігівського НМЦ профспілок. Модератором, і організатором була представниця компанії «СТАРТ» Тетяна Пирог.

Останні зміни в законодавстві стосовно податків, звітності та особливостей оподаткування мікро і малих підприємств, зміни і особливості ведення кадрових документів, трудових договорів, тонкощі процесів перевірок  – все це було викладено в доступній формі, професійною мовою, з величезною кількість прикладних ситуацій професіоналами –практиками протягом чотирьох годинної зустрічі. 

Незвичною цікавинкою для учасників стало проходження тестів у кінці кожної доповіді та отримання супер призів за успішне їх проходження. За результатами участі у вебінарі викладачі кафедри отримали сертифікати.

Кафедра бухгалтерського обліку дякує за змістовні доповіді наповнені актуальною інформацією, вкрай необхідною у роботі і викладачів і практиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *