День відкритих дверей на кафедрі сучасних європейськийх мов

День відкритих дверей на кафедрі сучасних європейськийх мов

30 січня Навчально-науковий  інститут гуманітарних наук гостинно запросили до себе на онлайн-спілкування майбутніх вступників. Кафедра сучасних європейських мов прийняла активну участь і запропонувала своїм гостям наступні заходи.

Вебінар ” Спеціальність Філологія – перспективи працевлаштування”, у ході якого учасники дізналися які можливості працевлаштування їх чекають в майбутньому, дізналися про нові сфери діяльності філологів та перекладачів. Були також висвітленні останні тенденції затребуваності перекладачів та рівень оплати праці.

Презентація 035 “Філологія” розповіла про професію перекладача, висвітлила переваги навчання в Університеті державної фіскальної служби України.

Перегляд проморолика про Університет ДФСУ та кафедру сучасних європейських дозволив побачити сам процес навчання, сучасні аудиторії та висококваліфікованих викладачів.

Вікторина  “Англійський марафон” дозволила учасникам позмагатися у знанні іноземної мови та паралельно з тим поглибити свої знання. 

Всі заходити пройшли в інтерактивній формі на платформі BigBlueBotton і справили позитивне враження на учасників, про що свідчать їх коментарі.

Шестопал Олена зазначила ” Цікаво, азартно.”

Давиденко Максим написав ” Цікаво і незвичайно.”

Владислава подякувала за презентації .

Захід відвідали близько 20 учасників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *