В УДФСУ вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

В УДФСУ вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

З нагоди 7 річниці подій Революції  Гідності, в Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) вшанували  пам’ять  Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя заради відстоювання національних інтересів держави. Серед Героїв і студент, який навчався у стінах університету.

Участь у заході пам’яті взяли керівництво УДФСУ, науково-педагогічні працівники, співробітники, студенти та курсанти. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіалу пам’яті.

Розпочинаючи захід, в.о. ректора Антон Монаєнко згадав події, які передували Революції Гідності. «Революція Гідності розпочалася у 2013 році, тоді курс євроінтеграційної політики почав змінювати свій напрямок в іншу сторону. Це спричинило негативну реакцію молоді та студентів, які вийшли на Майдан Незалежності у Києві. У різних куточках України відбувалися сутички між громадою, владою та правоохоронними органами. Особливого апогею конфліктні ситуації набули 19, 20 та 21 лютого 2014 року, коли загинуло багато людей. Серед героїв був і студент, який навчався у стінах нашого університету», – підкреслив в.о. ректора та закликав присутніх шанувати пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Зауважимо, що лютневі події 2014 року назавжди залишаться в пам’яті кожного українця, як найдраматичніший етап Революції  Гідності та приклад самопожертви заради своєї держави. Студентство, яке не скорилось політичній еліті і виступило проти, показало усьому світові свою мужність і відданість народу України.

Вічна пам’ять Героям!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *