Відбувся День відкритих дверей

Відбувся День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся День відкритих дверей, який традиційно проходить 2 рази на місяць у форматі онлайн. Участь у заході взяли майже 250 майбутніх вступників та їх батьків з 21 області України.  Найбільше учасників було зафіксовано з Київської, Житомирської, Донецької та Полтавської областей, а також з міста Київ. Спеціальними гостями заходу стали начальник відділу навчання та розвитку Департаменту роботи з персоналом та організаційного розвитку Міністерства фінансів України Олена Михайлова і перший заступник Голови Державної податкової служби України Наталія Рубан. 

Традиційно, розпочав захід в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, який розповів про особливості університету, як єдиного закладу вищої освіти, підпорядкованого Міністерству фінансів України, а також про можливості подальшого працевлаштування.

Крім цього, присутні отримали ґрунтовні роз’яснення щодо новацій вступної кампанії 2021 року, ознайомилися із спеціальностями, освітніми програмами та перевагами навчання, мали змогу побачити навчальний заклад зсередини під час відеоекскурсій від директорів Навчально-наукових інститутів (далі – ННІ) і Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПМ).

Після цього, кожний учасник зміг перейти за посиланням на кафедри ННІ та ФПМ, щоб детальніше ознайомитися із спеціальностями, які цікавлять, а також прослухати змістовні тренінги, цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини. 

Приємним сюрпризом заходу стало оголошення переможців ІV Всеукраїнського мистецького конкурсу «Податкова абетка» і «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи». Отже, переможці категорії «декоративно-прикладне мистецтво» віком 4-6 років: І місце – Олександр Розпаченюк, ІІ місце – Ілля Заїка, ІІІ місце – Артем Карпіч. Вікова категорія 7-9 років: І місце – Аріна Іванюха, ІІ місце – Дарина Гутич, ІІІ місце – Олександр Нечипоренко. Вікова категорія 10-13 років: І місце – Катерина Музиченко, ІІ місце – Артур Басюк та Анастасія Стельмащук, ІІІ місце – Софія Сагайдак. Вікова категорія 14-17 років: І місце – Анна Голобородко, ІІ місце – Юлія Захаренкова, ІІІ місце – Іванна Давидун. 

Переможці у категорії «живопис, графіка» віком 4-6 років: І місце – Анастасія Дубаневич, ІІ місце – Петро Шмолнавер, ІІІ місце – Борис Шмолнавер. Вікова категорія 7-9 років: І місце – Дарина Петряківська, ІІ місце – Марія Видинчук, ІІІ місце – Евеліна Басюк. Вікова категорія 10-13 років: І місце – Святослав Якубівський, ІІ місце – Роза Сорока, ІІІ місце – Владислав Артемчук. Вікова категорія 14-17 років: І місце – Софія Минчинська, ІІ місце – Софія Лебеденкова, ІІІ місце – Богдана Латюк.  Усі учасники отримають Подяки та пам’ятні призи від УДФСУ. 

З роботами переможців можна ознайомитися ТУТ

Дякуємо усім хто відвідав День відкритих дверей і до зустрічі весною!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *