УДФСУ та Держаудитслужба налагоджують співпрацю

УДФСУ та Держаудитслужба налагоджують співпрацю

В.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Антон Монаєнко та голова Державної аудиторської служби України (Держаудитслужба) Геннадій Пліс підписали Договір про співпрацю. Головною метою якого є досягнення важливих завдань УДФСУ та пріоритетних напрямів діяльності Держаудитслужби у межах повноважень сторін.

На зустрічі було обговорено низку ключових напрямків роботи, зокрема: перепідготовку, підвищення кваліфікації та наукового рівня працівників органів Держаудитслужби; організацію проходження практики студентів УДФСУ в структурних підрозділах Держаудитслужби та її міжрегіональних територіальних органах, а також створення та реалізацію освітніх програм, що відповідають вимогам сучасного розвитку фінансової системи та досягненням економічної науки тощо.

Крім цього, в.о ректора УДФСУ Антон Монаєнко окреслив ще декілька важливих аспектів взаємодії та подякував за налагодження співпраці. «Дякую за готовність співпрацювати, це для університету дуже важливо! Адже, наша ціль – готувати для Держаудитслужби висококваліфікованих фахівців. Тому, досить перспективним напрямком роботи – є ще й залучення ваших фахівців до проведення лекційних занять для наших студентів, а також – розвиток дуальної освіти та профорієнтаційної роботи», – зазначив Антон Монаєнко.

Голова Державної аудиторської служби України Геннадій Пліс зауважив, що співпраця між УДФСУ та Держаудитслужбою має гарне майбутнє, а публічний аудитор – одна із затребуваних спеціальностей. «Із задоволенням підписуємо угоду про співпрацю, адже впевнені, що зможемо перспективно взаємодіяти і розвивати дуальну освіту. У нас працюють досвідчені фахівці, а у вашому університеті навчається перспективна молодь, яким потрібно передавати досвід та знання. Публічний аудитор – це одна із найперспективніших спеціальностей майбутнього, тому ми зацікавлені у підготовці таких фахівців і будемо вам всебічно сприяти у цьому», – підкреслив Геннадій Пліс.

УДФСУ дякує Держаудитслужбі за сприяння у підготовці висококваліфікованих фахівців і сподівається на плідну співпрацю та успішну реалізацію усіх напрямків роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *