УДФСУ та ТОВ «ДІДЖИ КОД» підписали Меморандум про співпрацю

УДФСУ та ТОВ «ДІДЖИ КОД» підписали Меморандум про співпрацю

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) та Товариство з обмеженою відповідальністю «ДІДЖИ КОД» підписали Меморандум про співпрацю. Головна мета взаємодії – обмін інформацією і досвідом в межах відповідних функцій і повноважень, залучення талановитих здобувачів вищої освіти в IT проєкти під менторством практикуючих професіоналів, популяризація ІТ серед студентів, заохочення інноваційних ідей та допомога у їх реалізації.

Участь у заході взяли в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, директор ТОВ «ДІДЖИ КОД» Максим Маслій, директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Артур Горбовий, а також співробітники та студенти закладу вищої освіти.

Задля досягнення мети цього Меморандуму учасники домовилися про співпрацю багатьох напрямках, зокрема: розробка інформаційних проєктів; автоматизація процесів в університеті (мобільний додаток студента); втілення нових ідей (стартап); створення ІТ хабу на базі УДФСУ та проведення RobotShcool для дітей від 4 до 16 років тощо.

Зауважимо, що ця співпраця допоможе студентам розробляти та реалізовувати ІТ проєкти під менторством практикуючих професіоналів «ДІДЖИ КОД».

Нагадаємо, що нещодавно УДФСУ та Асоціація адвокатів України підписали Меморандум про співпрацю 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *