Відбулася Міжнародна конференція присвячена проблемам менеджменту, фінансів та публічного управління в сучасних глобалізаційних процесах

Відбулася Міжнародна конференція присвячена проблемам менеджменту, фінансів та публічного управління в сучасних глобалізаційних процесах

18 березня 2021 року в рамках Декади та з нагоди 25-річчя Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи та 100-річчя Університету державної фіскальної служби України кафедрою менеджменту була проведена VIIІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми менеджменту, фінансів та публічного управління в сучасних глобалізаційних процесах».

Робота конференції відбувалась в он-лайн форматі, за участю понад 60 учасників, серед яких учасники з Індії, Італії, Болгарії, Польщі та України.

З вітальним словом до учасників конференції виступив д.е.н., професор Михайло Кужелєв – академік АЕН України, директор ННІ фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України; к.т.н., доцент, Микола Гусятинський – професор, завідувач кафедри менеджменту Університету державної фіскальної служби України; професор Навин Дас – в.о. проректора Університету Адамас (Індія); Паримал Чандра Бісвас – к.т.н., професор кафедри менеджменту Університету Адамас (Індія).

Активність учасників конференції була найбільшою під час ґрунтовної доповіді Георгія Станкова – доктора філософії Університету Софії (Болгарія), який представив результати своїх досліджень за темою «Участь громадян у публічному врядуванні управлінні: безперечні переваги та неминучі ризики». Діана Спулбер, професор, доктор філософії Університету Генуї (Італія), в своїй відео-доповіді висвітлила роль міжкультурних компетенцій в контексті освіти впродовж життя як відповіді на еволюцію економіки. В’ячеслав Кучерк.держ.упр, керівник Секретаріату Національного агенства кваліфікацій, акцентував увагу учасників конференції на актуальних  проблемах кадрового забезпечення регіонального рівня. Не менш актуальними були доповіді професорів кафедри менеджменту Університету ДФС України Ніни Діденкод.держ.упр., професора та Аліни Халецької – д.держ.упр., професора, академіка АЕН України.

Виступи здобувачів вищої освіти Університету державної фіскальної служби України були настільки вдалими, що зацікавили професора кафедри менеджменту Університету Адамас Паримала Чандра Бісваса з Індії, який запропонував організувати круглий стіл з окреслених здобувачами вищої освіти тем.

Не дивлячись на складну ситуацію, яка обумовлена світовою пандемією, можна з впевненістю сказати, що VIIІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми менеджменту, фінансів та публічного управління в сучасних глобалізаційних процесах» пройшла на високому рівні, про що свідчить думка партнерів, гостей та учасників конференції. 

Оргкомітет висловлює щиру подяку всім учасникам за можливість взяти участь у VIIІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Актуальні проблеми менеджменту, фінансів та публічного управління в сучасних глобалізаційних процесах» і запрошує до подальшої співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *