Відбулося онлайн знайомство із Клубом майбутніх адвокатів

Відбулося онлайн знайомство із Клубом майбутніх адвокатів

У рамках Меморандуму про співпрацю між Університетом державної фіскальної служби України (УДФСУ) та Всеукраїнською громадською організацією  «Асоціація адвокатів України» (Асоціація) відбулося онлайн знайомство здобувачів вищої освіти з Клубом майбутніх адвокатів.

Зустріч проведено з метою визначення переваг участі студентів в Клубі майбутніх адвокатів Асоціації та їх заходах, а також для налагодження взаємодії між Асоціацією та активною студентською молоддю, створення сприятливих умов для комунікації та подальшої співпраці.

Спікером зустрічі був член Правління Асоціації, президент Клубу майбутніх адвокатів, адвокат Pavlenko Legal Group Григорій Павленко, який розповів присутнім про мету клубу, його основні завдання та нові можливості для студентів.

Учасники також обговорили наступні питання:

  • приєднання студентів УДФСУ до Клубу майбутніх адвокатів та Школи кар’єрного росту;
  • проведення семінарів за обраними студентами темами, під час яких практикуючі адвокати будуть ділитися своїм досвідом;
  • проведення конкурсів та інших заходів, участь в яких будуть брати адвокати, які є членами Асоціації;
  • можливості подальшого стажування студентів УДФСУ та працевлаштування в одній із юридичних компаній, які є партнерами Асоціації.

Варто зазначити, що на сьогодні вже є домовленість про узгодження графіку спільних заходів у рамках співпраці УДФСУ та Асоціації. Сподіваємося на плідну співпрацю та реалізацію усього задуманого!

Довідково: Клуб майбутніх адвокатів України є структурним підрозділом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України».

Основною метою діяльності Клубу є залучення до діяльності Асоціації осіб, які не мають статусу адвоката, популяризація адвокатської професії, сприяння та надання допомоги особам, які мають намір у майбутньому здобути статус адвоката, інформування про особливості адвокатської професії, проведення правових семінарів, круглих столів, майстер-класів, а також здійснення інших видів діяльності правового характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *