УДФСУ долучився до розвитку кейс-освіти в Україні

УДФСУ долучився до розвитку кейс-освіти в Україні

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) долучився до низки тренінгів щодо запуску кейс-клубів в університетах України та розвитку кейс-освіти в Україні, які проходять у рамках проєкту USAID Ukraine «Економічна підтримка Східної України». Уже відбувся перший тренінг, в якому взяли участь понад 100 учасників з різних вишів України, зокрема, з Донецького національного технічного університету, Одеського економічного університету, Сумського національного університету, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Харківського національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Ментор проєкту та голова кейс-клубу Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ярослав Жидик поділився із учасниками заходу досвідом успішного запуску та розвитку кейс-клубу у власному виші, продемонстрував здобутки та переконав, що розв’язок кейсів приносить здобувачам неабияку користь (можливість навіть взяти участь у кейс-чемпіонаті), зрозуміти, що кейси можуть застосовуватися у всіх сферах діяльності і розвивають аналітичне мислення.

Підкреслимо, що залучення до проєкту викладачів та здобувачів УДФСУ надасть нові можливості для розвитку інноваційної складової освітнього процесу, популяризації кейс-культури в університеті та поліпшенню практичної складової підготовки здобувачів вищої освіти та посиленню співпраці з роботодавцями.

Зауважимо, що практика кейс-клубів поширена в Сполучених Штатах Америки та країн ЄС і є визначальною для доручення здобувачів вищої освіти до вирішення практичних проблем економічного, соціального та бізнес характеру.

Загалом тренінгів має бути сім, де слухачі дізнаються про кейс-освіту, набудуть практичні навички з питань створення кейсів та їх презентації на комунікативних заходах. Графік проведення такий: 6, 8, 13, 15, 20, 22 квітня поточного року. Потім на учасників чекає короткий інтенсив по презентаціям, який відбудеться 27-28 квітня.

За оновленням інформації слідкуйте на нашому офіційному сайті та у соціальних мережах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *