Круглий стіл на тему «Вдосконалення ОПП/ОНП кафедри менеджменту» з ОПП «Регіональне управління та самоврядування» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»

Круглий стіл на тему «Вдосконалення ОПП/ОНП кафедри менеджменту» з ОПП «Регіональне управління та самоврядування» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»

З метою вдосконалення освітніх послуг та внутрішнього забезпечення якості вищої освіти, для здобувачів всіх рівнів вищої освіти, які навчаються на кафедрі менеджменту університету ДФС України,  7 квітня 2021 було проведено круглий стіл «Вдосконалення ОПП кафедри менеджменту» для стейкхолдерів: здобувачів вищої освіти та випускників програми, роботодавців, академічної спільноти, інших зацікавлених стейкхолдерів.  

До обговорення ОПП «Регіональне управління та самоврядування» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», яку було акредитовано Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти Рішенням від 26 січня 2021 р., протокол № 1 (44), долучилися керівники органів місцевого самоврядування та державних установ та провідні експерти галузі з міст Буча, Вишневе, Ірпінь, Київ, Краматорськ, Луцьк та Маріуполь. В результаті обговорення прийнято рішення посилити ОПП в формулюванні мети програми, залучення в якості співрозробників випускників (зокрема, представників медичної сфери), систематично ураховувати рекомендації стосовно запровадження внутрішньої системи забезпечення якості та рішення щодо гуманітарної складової освітнього процесу, забезпечити систематичне опитування здобувачів та стейкхолдерів щодо змісту та якості ОП; відслідковувати кар’єрну траєкторію випускників за допомогою створення електронної бази, а також розвивати програму у напрямі залучення до навчання депутатського корпусу та представників інститутів громадянського суспільства та інші.

Щиро вдячні Кучеру В.А. – к.держ.упр., керівнику Секретаріату Національного агентства кваліфікації; Березовському Д.О – к.держ.упр., доценту кафедри менеджменту та публічного адміністрування ЗВО МНТУ ім. академіка Ю. Бугая, члену відділу контролю якості освіти та експерту НАЗЯВО за спеціальностями 73 – Менеджмент, 281 – Публічне управління та адміністрування; Вигівській А. С. – в.о. завідувача сектору житлово-комунальної інфраструктури Бучанської міської ради, здобувачки другого рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» УДФСУ; Луцак Анастасії – магістру з публічного адміністрування, випускниці за ОПП «Регіональне управління та самоврядування» УДФСУ; Самойлову О. – в.о. проректора з адміністративно-господарської діяльності, здобувачу другого рівня вищої освіти за ОПП «Регіональне управління та самоврядування» УДФСУ; Степанюк О. М. – к.т.н., доцентці, академіку АЕНУ, відмінниці освіти України, депутатці Луцької міської ради VIII скликання, керівниці Міжнародного освітнього центру «Cogito»; Тетяніній С. – магістру з публічного адміністрування, випускниці за ОПП «Регіональне управління та самоврядування» УДФСУ; Чечель А.О. – д.е.н., професорці, завідувачці кафедри публічного управління та адміністрування Донецького державного університету управління (м. Маріуполь); науково-педагогічним працівникам кафедри менеджменту і здобувачам вищої освіти за ОПП за плідну співпрацю, конструктивну дискусію, небайдужість.

Інтереси та пропозиції стейкхолдерів будуть враховані в удосконаленні ОП.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *