Юрклініка УДФСУ та ГО «ФРР «Місто для життя» провели робочу зустріч щодо реалізації проєкту бізнес-інкубатор «Створюй бізнес з нами»

Юрклініка УДФСУ та ГО «ФРР «Місто для життя» провели робочу зустріч щодо реалізації проєкту бізнес-інкубатор «Створюй бізнес з нами»

«Юридична клініка» Університету державної фіскальної служби України та ГО «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» провели робочу онлайн-зустріч, де було обговорено реалізацію першого спільного проєкту бізнес-інкубатор «Створюй бізнес з нами». Участь у зустрічі взяли науково-педагогічні працівники та студенти-консультанти «Юридичної клініки» УДФСУ, а також засновниці Громадської організації Олена Вітер та Дарина Катькало.

Під час зустрічі студенти презентували своє бачення проєкту та умови його функціонування, а експерти висловили свою думку та внесли певні пропозиції щодо його удосконалення.

Зауважимо, що вже розпочато спільну роботу над створенням концепції бізнес-інкубатору, який буде спрямовуватись безпосередньо на практику підприємців-початківців. А завдяки реалізації проєкту слухачі отримають можливість створити власний унікальний Start-Up та здобути теоретичні знання та практичні навички у сфері ведення бізнесу.

Підкреслимо, що зустріч була проведена в рамках реалізації Меморандуму між Університетом державної фіскальної служби України та ГО «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя».

Довідково: ГО «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» у соціальних мережах:
https://www.facebook.com/irpincityforlife
https://www.instagram.com/irpin.city/
https://t.me/irpincitycom

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *