Відбулася онлайн зустріч з представниками Центру міжнародної освіти Університету Вісконсин-Мілуокі

Відбулася онлайн зустріч з представниками Центру міжнародної освіти Університету Вісконсин-Мілуокі

В.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Антон Монаєнко взяв участь в онлайн зустрічі з представниками Центру міжнародної освіти Університету Вісконсин-Мілуокі за участю представників Ірпінської міської ради.

Участь у заході взяли завідувач відділу міжнародного освітнього співробітництва УДФСУ Андрій Божков, асоційований директор з питань міжнародного партнерства та маркетингу Центру міжнародної освіти Університету Вісконсин-Мілуокі доктор Трейсі Бусс, декан Любарської школи бізнесу Каушаль Чарі, директор з питань міжнародних обмінів для студентів та викладачів Дженніфер Груневальд, директор навчання за кордоном Шарон Госз, керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша та радник з питань міжнародного співробітництва Ірпінської міської ради Оксана Сулима.

В.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко презентував діяльність університету, як міжнародного партнера, а також окреслив перспективні вектори розвитку в цій сфері. Серед обговореного також питання спільної діяльності університету та міста Ірпінь в розбудові освітніх переваг для студентів та викладачів.

Крім цього, сторони окреслили перспективні напрямки співробітництва між УДФСУ та Університетом Вісконсин-Мілуокі, серед яких:

  • проведення спільних наукових досліджень;
  • підготовка спільних публікацій в наукових виданнях;
  • участь у науково-практичних конференціях університетів;
  • академічна мобільність студентів та впровадження програми обмінів;
  • проходження міжнародної практики та підвищення кваліфікації викладачами університетів.

Зазначимо, що також планується проведення онлайн лекцій для студентів обох університетів, а також проведення лекцій професорсько-викладацьким складом УДФСУ в Університеті Вісконсин-Мілуокі та навпаки.

УДФСУ налаштований на плідну співпрацю та взаємодію! Адже нові переваги для студентства та розвиток освіти в цілому – важливий напрямок діяльності сучасного закладу вищої освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *