В УДФСУ підведено підсумки ІІ Регіонального конкурсу екологічних проєктів серед учнівської та студентської молоді

В УДФСУ підведено підсумки ІІ Регіонального конкурсу екологічних проєктів серед учнівської та студентської молоді

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) завершився ІІ Регіональний конкурс екологічних проєктів серед учнівської та студентської молоді (Конкурс), який тривав протягом січня-квітня 2021 року. Організатор конкурсу кафедра товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Навчально-наукового інституту інформаційних технологій УДФСУ. Відмітимо, що підведення підсумків відбулося саме напередодні Всесвітнього дня Землі, який вперше відзначався ще у 1970 році.

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбулося в форматі онлайн. З вітальним словом перед конкурсантами виступив перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук та директор ННІ інформаційних технологій Артур Горбовий.

Участь у Конкурсі взяли учні та студенти з різних куточків України. Так, на конкурс надійшло близько 300 робіт від учасників з 11 областей України, серед яких представники 10 закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації та 35 шкіл. Учасники вразили оргкомітет вибуховими ідеями та креативним підходом до підготовки конкурсних робіт, в яких кожен продемонстрував свою особисту активну екологічну, наукову та життєву позиції.

Варто зазначити, що учасники будуть нагороджені дипломами та подяками, які можна буде завантажити за електронним посиланням, а інформацію щодо результатів Конкурсу можна переглянути ТУТ.

Вітаємо переможців Конкурсу та їх наставників! Бажаємо не зупинятися на досягнутому і йти до нових вершин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *