УДФСУ долучився до відзначення Міжнародного дня Землі

УДФСУ долучився до відзначення Міжнародного дня Землі

З нагоди Міжнародного дня Землі в.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Антон Монаєнко та депутати Ірпінської міськради Сергій Когут та Альона Павлова ініціювали проведення в Ірпені толоки-челенджу.

До прибирання долучився професорсько-викладацький склад та співробітники УДФСУ, волонтери і мешканці міста. На думку організаторів, весняні толоки – це чітка ідея об’єднання людей навколо корисної справи і спільної мети. Саме тому вони планують не зупинятися і продовжувати робити добрі справи на благо Ірпінської громади.

Також, науково-педагогічні працівники, співробітники та студенти УДФСУ долучилися до флешмобу #Мій_еко_вчинок та провели інші заходи, щоб зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища.

Нагадаємо, що напередодні свята в УДФСУ було підведено підсумки ІІ Регіонального конкурсу екологічних проєктів серед учнівської та студентської молоді, де кожен учасник продемонстрував конкурсні роботи з власною активною екологічною, науковою та життєвою позиціями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *