Студентка УДФСУ Анастасія Черевична перемогла у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студентка УДФСУ Анастасія Черевична перемогла у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студентка Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету державної фіскальної служби України Анастасія Черевична перемогла у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Економіки природокористування і охорони навколишнього середовища» і посіла I місце.

Робота студентки на тему «Реалії екологічного оподаткування України в розрізі вирішення проблеми глобального потепління» підготовлена під науковим керівництвом завідувачки кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Наталії Авраменко.

Підсумкова конференція за результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Економіки природокористування і охорони навколишнього середовища» проходила 23 квітня 2021 року в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського. На конкурс надійшло 75 наукових робіт від 111 авторів із 31 закладу вищої освіти України.

Варто відмітити, що це вже третя перемога здобувачів вищої освіти університету у цьому навчальному році під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки.

Вітаємо студентку та наукового керівника! Зичимо подальших здобутків і перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *