Було проведено науково-практичний стіл «Розвиток недержавних пенсійних фондів: українські реалії та зарубіжний досвід»

Було проведено науково-практичний стіл «Розвиток недержавних пенсійних фондів: українські реалії та зарубіжний досвід»

27 квітня 2021 року на кафедрі фінансів імені Л.Л. Тарангул  ННІ фінансів, банківської справи було проведено науково-практичний стіл «Розвиток недержавних пенсійних фондів: українські реалії та зарубіжний досвід». Запрошеними лекторами виступили практики-фахівці, а саме:

 Юрій Прозоров, президент Українського товариства фінансових аналітиків, член Української асоціації Римського клубу та екс-Заступник Голови Держфінпослуг України з доповіддю «Державне регулювання недержавних пенсійних фондів: глобальні проблеми та локальні перспективи».

Олена Сотскова, Голова Ради Української асоціації адміністраторів пенсійних фондів з доповіддю «Недержавне пенсійне забезпечення: що це і як воно працює».

Ярослав Савченко – Експерт асоціації з інвестиційних питань, директор компанії з управління активами «Всесвіт» з доповіддю «Управління пенсійними активами. (Компанія з управління активами «Всесвіт»).

У засіданні науково-практичного столу прийняло участь більше 50 здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів.

Кожна доповідь викликала жваву зацікавленість у слухачів, які задавали питання та приймали участь в обговоренні.

Наприкінці учасники круглого столу висловили свої сподівання, зокрема, що подальша співпраця буде дієвою, адже проходитиме через налагодження конструктивного діалогу та ефективного обміну інформаційними ресурсами, що спонукає до невтомного творчого пошуку  та надихає на нові наукові ідей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *