Керівництво УДФСУ взяло участь у заходах присвячених 76-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Керівництво УДФСУ взяло участь у заходах присвячених 76-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

З нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) Валентина Унинець-Ходаківська, Голова Ради ветеранів УДФСУ Олександр Сластьоненко, голова профспілкової організації викладачів та співробітників Марина Кітченко, а також представники університету взяли участь в пам’ятних заходах міста Ірпеня.

Також в урочистостях взяли участь керівництво міста, представники громадських організацій, підприємств, установ та жителі міста. Присутні разом із ветеранами Другої світової війни поклали квіти до братської могили воїнів Радянської Армії в центрі Ірпеня.

У своєму виступі в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська привітала ветеранів із величним днем 76-ої річниці перемоги над нацизмом, подякувала їм за мужність та самовідданість і побажала міцного здоров’я, а присутніх закликала пам’ятати подвиг героїв.

Під час заходу учасники вшанували пам`ять загиблих хвилиною мовчання. Зазначимо, що урочистості супроводжувалися виступами Народного хору ветеранів війни та праці «Пам’ять».

Шануймо подвиг кожного, хто в боротьбі за краще майбутнє віддав найцінніше – життя! Вічна пам’ять і слава героям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *