В УДФСУ нагородили переможців фотоконкурсу «Свято Великодня»

В УДФСУ нагородили переможців фотоконкурсу «Свято Великодня»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) підвели підсумки фотоконкурсу «Свято Великодня» та нагородили переможців. Конкурс проходив за ініціативи відділу організації виховного процесу та соціальних питань на офіційній сторінці УДФСУ в соціальній мережі Фейсбук.

Зазначимо, що учасники публікували власні світлини на Великодню тематику під конкурсним постом. Презентація світлин, голосування та обрання переможців відбувалося в режимі онлайн.

За кількістю вподобань, переможницею стала учениця 5 класу Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Ельвіра Красюк, яка разом з мамою завітала до університету. Крім цього, переможницею в номінації «Наповнено духом народних традицій…» стала доцент кафедри фінансового права Навчально-наукового інституту права УДФСУ Оксана Сластьоненко. А в номінації «Позитивчик» перемогу здобула Ящук Соломія, яка опублікувала світлину своїх дітей Єви та Євгена Ящуків.

Дипломи та подарунки учасникам вручила в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, яка відзначила творчий та креативний підхід конкурсантів і шану світлим українським традиціям. А ось диплом, великодні зайчата та інші подарунки для наймолодших учасників Єви і Євгена Ящуків відправили поштою в Калуський район Івано-Франківської області. 

Вітаємо переможців! Бажаємо натхнення та нових креативних ідей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *