Студенти Університету ДФС України успішно проходять виробничу практику в Держаудитслужбі

Студенти Університету ДФС України успішно проходять виробничу практику в Держаудитслужбі

Студенти Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) спеціальності «Право» та «Облік і оподаткування» успішно проходять виробничу практику в структурі Державної аудиторської служби України. 

Студенти знайомляться з діяльністю, основними завданнями та функціями органів державного фінансового контролю, здобувають нові знання та опановують спеціальність на практиці.

Проходження практики в провідних державних органах та компаніях студентами університету здійснюється за сприяння відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню УДФСУ, а також в межах укладених відділом договорів про співпрацю.

Відмітимо, що нещодавно УДФСУ та Держаудитслужба підписали угоду про співпрацю та здійснюють активну спільну роботу з пріоритетних напрямків діяльності у межах повноважень сторін. Серед основних питань взаємодії: організація проходження практики студентів в структурних підрозділах Держаудитслужби та її міжрегіональних територіальних органах; створення та реалізація освітніх програм, що відповідають вимогам сучасного розвитку фінансової системи та досягненням економічної науки; перепідготовка, підвищення кваліфікації та наукового рівня працівників органів Держаудитслужби. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *