Відбувся круглий стіл «Реалізація прав людини у сфері праці і соціального забезпечення: теоретичні та практичні проблеми»

Відбувся круглий стіл «Реалізація прав людини у сфері праці і соціального забезпечення: теоретичні та практичні проблеми»

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбувся науково-практичний круглий стіл «Реалізація прав людини у сфері праці і соціального забезпечення: теоретичні та практичні проблеми». Захід відбувся за ініціативи кафедри трудового та соціального права Навчально-наукового інституту права (ННІ права) УДФСУ.

З вітальним словом до учасників звернулись директор ННІ права Василь Топчій та завідувач кафедри трудового та соціального права Олег Боднарчук.

До участі у круглому столі в офлайн форматі долучилися:  випускник ННІ права, а нині, очільник Ірпінського міського центру зайнятості Петро Левчук; заступник директора ННІ права Юлія Аністратенко, заступник директора ННІ права з виховної роботи Наталія Лаговська, а також завідувач кафедри кримінального процесу та криміналістики Петро Цимбал.

В свою чергу, за допомогою дистанційних технологій до роботи круглого столу приєдналися інші учасники, серед яких: провідний науковий співробітник відділу забезпечення інтеграції академічної та університетської правової науки та розвитку юридичної освіти Київського регіонального центру Національної академії правових наук України Олена Костюченко; заступник директора Науково-дослідного центру правового забезпечення державотворення та безпеки Таврійського національного університету ім. Вернадського Сергій Пєтков; заступник завідувача Навчально-практичної лабораторії «Юридична клініка» УДФСУ Тетяна Шолкова, а також здобувачі вищої освіти та інші гості.

Тематика піднятих спікерами питань викликала зацікавленість у кожного з присутніх науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти, адже дискусійні аспекти трудового та соціального законодавства стосуються кожного громадянина нашої держави.

Зазначимо, що круглий стіл відбувся в рамках наукової декади ННІ права, фінальним заходом якої буде проведення Наукового-практичного круглого столу «Реформування юридичної освіти в Україні: проблеми і виклики» 19 травня. Долучайтеся, анонс заходу за посиланням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *