В УДФСУ завершився перший тур V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього»

В УДФСУ завершився перший тур V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього»

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) завершився перший тур V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» (Конкурс), який проходив у дистанційному форматі на платформі дистанційного навчання Moodle.

Організаторами та координаторами Конкурсу були відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу та Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи за активної підтримки Навчально-наукових інститутів права; обліку, аналізу та аудиту; фінансів і банківської справи та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

У відбірковому етапі першого туру Конкурсу зареєструвалося та прийняло участь 74 учасники з різних регіонів України. За результатами виконаних завдань, найбільшу кількість балів набрали та вийшли у фінал Конкурсу: Юрій Тенетко, Ілона Трешук, Дмитро Бочаров, Вікторія Гаврилюк, Максим Горбонос,  Масиміліан Костерев,  Анна Дзех, Ян Зарайський,  Галина Парницька,  Ольга Ютовець,  Анна Житник, Інна Білявська, Ольга Семенюк, Микола Римаренко, Альона Тобілко, Дарина Чернецька,  Олександра Шаліта та Максим Ясетнюк. 

Дякуємо всім учасникам Конкурсу та щиро вітаємо фіналістів!

Нагадуємо, що фінал Конкурсу відбудеться 21 травня 2021 року, переможці якого отримають дипломи та відзнаки Університету, а учасники – сертифікати про участь!

Більше інформації:

  • відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню: ( 068)/(073) 619-31-31.
  • Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи: Ізмайлов Ярослав Олексійович (098) 799 24 61.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *