Відбувся науково-практичний семінар «Практика застосування господарського законодавства»

Відбувся науково-практичний семінар «Практика застосування господарського законодавства»

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбувся науково-практичний семінар за участю здобувачів рівня вищої освіти ступеня «доктор філософії» зі спеціальності 081 «Право» на тему: «Практика застосування господарського законодавства». Організатор заходу кафедра господарського права та процесу Навчально-наукового інституту права УДФСУ.

Захід проведено з метою висвітлення практики застосування господарського законодавства, з’ясування шляхів його подальшого удосконалення та модернізації, підвищення фахової компетентності, а також для підвищення спроможності здобувачів вищої освіти застосовувати набуті знання, уміння та навички в подальшій практичній і науковій діяльності.

Участь у семінарі взяли здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня, а також науково-педагогічні працівники кафедри. Здобувачі презентували доповіді своїх наукових досліджень, в яких окреслили виявлені недоліки та прогалини у правовому регулюванні господарських відносин і намічені шляхи їх усунення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *