Студенти УДФСУ Діана Мальчик і Оксана-Діана Гнатів перемогли у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студенти УДФСУ Діана Мальчик і Оксана-Діана Гнатів перемогли у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студенти Навчально-наукового інституту гуманітарних наук Університету державної фіскальної служби України Діана Мальчик і Оксана Діана Гнатів здобули перемогу і отримали Дипломи в II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей (спеціальність «Переклад») в номінації «Актуальність теми дослідження».

Роботу на конкурс підготовлено під науковим керівництвом кандидата філологічних наук,  доцента кафедри сучасних європейських мов Катерини Подсєвак.

Підсумкова науково-практична конференція II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Переклад» відбулася 08-09  квітня 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка в форматі онлайн-відеозв’язку (Zoom Video Communications).

Вітаємо студентів та наукового  керівника з перемогою. Бажаємо творчих здобутків та натхнення у подальшій науковій роботі!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *