В УДФСУ відбувся круглий стіл іноземними мовами «Практичні та теоретичні аспекти аналізу економіки, обліку, фінансів і права»

В рамках 20-ї Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) було проведено засідання круглого столу іноземними мовами на тему «Практичні та теоретичні аспекти аналізу економіки, обліку, фінансів і права». Захід організовано кафедрою сучасних європейських мов Навчально-наукового інституту (ННІ) гуманітарних наук УДФСУ, з метою залучення студентів і курсантів до висвітлення проблем економіки, обліку, фінансів та права на сучасному етапі розвитку України. 

Участь у заході взяли студенти та курсанти всіх Навчально-наукових інститутів та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

З вітальним словом до учасників та гостей круглого столу звернувся директор ННІ гуманітарних наук УДФСУ Євген Суліма, який вказав на різноманітні сучасні форми освіти з використанням іноземних мов та активну позицію студентів у наукових дослідженнях на різних етапах навчання.

Учасники заходу доповідали англійською та німецькою мовами за такими тематичними напрямками:

  • новий етап розвитку України: євроінтеграційний аспект;
  • система оподаткування в умовах нових реалій та можливостей;
  • інноваційні аспекти економічного розвитку в інформаційному суспільстві України;
  • правові аспекти розвитку інформаційного суспільства в Україні;
  • розвиток правової системи в умовах нових реалій та можливостей України.

У рамках круглого столу було заслухано виступи студентів, курсантів, аспірантів, а також визначено найкращі доповіді. Аспірантка ННІ обліку, аналізу та аудиту Єлизавета Грищук у своєму виступі висвітлила проблеми оподаткування в період пандемії та розкрила сутність елементів ефективної допомоги платникам податків, викликавши найбільший інтерес та зацікавленість серед аудиторії. Аспірант ННІ фінансів, банківської справи Віктор Дубенков зацікавив присутніх своїм виступом на актуальну тему щодо особливостей функціонування криптовалюти, її майбутнє в Україні, країнах заходу залучивши присутніх до обговорення перспектив фінансової політики в цілому. Студентка ННІ фінансів, банківської справи Юлія Панасюк торкнулась у своїй доповіді до надзвичайно важливого питання держави, евроінтеграційних аспектів, їх ролі у сфері розвитку України, яке стало предметом активного обговорення. Крім цього, цікаві і змістовні доповіді представили студенти Ліза Тіхонова, Наталія Чиж, Діана Жук, Мішель Касьянова, Микита Левкович та інші.

У результаті круглого столу учасниками підведено підсумки засідання та окреслені напрямки подальших досліджень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *