В УДФСУ провели науковий семінар «Аналітичні технології в дослідженні стану та динаміки зовнішньоекономічної діяльності»

В УДФСУ провели науковий семінар «Аналітичні технології в дослідженні стану та динаміки зовнішньоекономічної діяльності»

З нагоди Дня науки в Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся науковий онлайн-семінар «Аналітичні технології в дослідженні стану та динаміки зовнішньоекономічної діяльності». Організувала захід кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту УДФСУ.

Участь у семінарі взяли науково-педагогічний персонал кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики і магістри за освітньо-професійною програмою «Управлінський облік».

Спікером наукового семінару виступила доцент кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Надія Параниця.

Напрям наукового дослідження – аналітичні технології в дослідженні стану та динаміки зовнішньоекономічної діяльності – є багаторічним напрацюванням на основі пройдених стажувань та практик в органах, що здійснюють митну функцію держави. Результати наукового дослідження відображаються в наукових статтях, монографіях та роботі наукового студентського товариства. Зокрема, результати практичних досліджень імплементуються в освітній процес підготовки здобувачів вищої освіти за програмами «Облік, податковий аудит та бізнес-аналітика», «Управлінський облік та бізнес-аналітика», тим самим посилюючи наукову складову освітніх програм.

Підсумовуючи захід, Надія Параниця зауважила, що набуття навичок застосування аналітичних технологій в економічних дослідження, та дослідженні стану та динаміки зовнішньоекономічної діяльності зокрема, є потужним фактором конкурентоспроможності сучасного аналітика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *