Відбувся науково-практичний семінар «Особливості мотивації та самомотивації в процесі формування особистості майбутнього фахівця»

Відбувся науково-практичний семінар «Особливості мотивації та самомотивації в процесі формування особистості майбутнього фахівця»

24 травня 2021 в ННІ фінансів, банківської справи УДФСУ, на базі платформи  «BigBlueButton», кафедрою менеджменту проведено науково-практичний семінар для студентської молоді І (бакалаврського ) рівня вищої освіти на тему «ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ ТА САМОМОТИВАЦІЇ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ».
Комунікативний захід відбувся в дружній, невимушеній атмосфері, під час якої спікери мали змогу презентувати цікаву тематичну інформацію. Усі учасники виконали креативну вправу «Формула мого успіху», ознайомилися з результатами попереднього опитування на визначення рівня самомотивації з метою діагностування та удосконалення власної дорожньої карти на шляху до успіху й самовдосконалення.
Рефлексія заходу показала, широкий спектр питань, які потребують компетентнісного й індивідуального підходів, зокрема підвищення власної мотивації та цілепокладання.
Завідувач кафедри менеджменту, Гусятинський Микола Володимирович, к.т.н, доцент у вітальному слові побажав учасникам науково-практичного семінару високої самомотивації, невичерпної енергії в побудові свого професійного та особистого життя, і незважаючи ні на що, бути успішними, здоровими та реалізованими фахівцями.
Модератор заходу, Грушева Алла Андріївна, к.пед.н., доцент, доцент кафедри менеджменту професійно й толерантно коментувала доповіді спікерів, акцентуючи увагу на головні аспекти порушеної теми.
Дякуємо, заступнику голови НТСК ННІ ФБС, Заєць Вікторії,  призеденту НК «Менеджер», Салюк Софії, спікерам і всім учасникам науково-практичного семінару за участь та науково-пізнавальну активність.

Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *