Відбулася зустріч трудового колективу ННІ права з в.о. ректора УДФСУ Валентиною Унинець-Ходаківською

Відбулася зустріч трудового колективу ННІ права з в.о. ректора УДФСУ Валентиною Унинець-Ходаківською

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулася робоча зустріч трудового колективу Навчально-наукового інституту права із в.о. ректора УДФСУ Валентиною Унинець-Ходаківською.

У своєму зверненні до колективу Валентина Павлівна  повідомила присутніх про етапи реорганізації закладу вищої освіти, які наразі відбуваються в навчальному закладі та запевнила, що усі дії керівництва спрямовані на покращення надання освітніх послуг і підвищення позицій університету загалом.

Директор Навчально-наукового інституту права Василь Топчій у своєму виступі ознайомив присутніх із загальною інформацією про роботу колективу, окресливши плани і перспективи розвитку, зосередивши увагу на проблемах та викликах, які виникають при їх реалізації.

Зустріч відбувалась за участю представника Міністерства фінансів України. На прямому зв’язку перебувала заступник директора департаменту міжнародних фінансових проєктів Олена Михайлова, яка наголосила, що відомство готове підтримувати ініціативи, які були запропоновані у Стратегії розвитку Навчально-наукового інституту права.

На запитання науково-педагогічних працівників інституту відповідали проректорка з науково-педагогічної діяльності та інфраструктури Оксана Солдатенко та помічниця в.о. ректора Юлія Мороз.

Основний меседж, який прослідковувався у ході зустрічі – це необхідність налагодження зовнішньої та внутрішньої комунікації задля ефективного функціонування університету. Адже лише в умовах динамічної командної роботи можна досягти високих цілей та результатів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *