Відбувся методичний семінар-тренінг щодо оформлення та затвердження навчально-методичної документації

Відбувся методичний семінар-тренінг щодо оформлення та затвердження навчально-методичної документації

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся методичний семінар-тренінг на тему: «Оформлення та затвердження навчально-методичної документації, що регламентує освітній процес». 

Учасниками заходу були гаранти освітніх програм, науково-педагогічні працівники кафедр та інші гості, які долучились до онлайн семінару.

Мета семінару: підвищення якості освітніх послуг шляхом системно-методичного забезпечення освітнього процесу, впорядкування вимог до змісту і оформлення навчально-методичної документації на кафедрах, впровадження єдиних підходів, вимог, критеріїв і стандартів до навчально-методичного забезпечення всіх навчальних дисциплін, передбачених навчальними планами підготовки здобувачів вищої освіти.

На заході розглядалися питання оформлення та затвердження навчально-методичної документації, порядок затвердження навчально-методичного забезпечення та методичне забезпечення освітнього процесу.

Також, під час наукової дискусії було обговорено питання атестації здобувачів вищої освіти та розглянуто методичні рекомендації щодо структури, змісту підручників та навчальних посібників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *