В УДФСУ підвели підсумки V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» 2021

В УДФСУ підвели підсумки V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» 2021

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся фінал V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» 2021 (Конкурс)  серед учнів випускних класів. Конкурс проводився за співпраці  відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу та кафедри податкової політики Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи на платформі дистанційного навчання Moodle.

Мета Конкурсу – сприяння у вихованні та формуванні свідомого ставлення до сплати податків у молоді шкільного віку, налагодження партнерських відносин між податківцями та майбутніми платниками податків, а також реалізація дітьми інтелектуальних здібностей і підтримка талановитих та обдарованих дітей.

У фіналі Конкурсу з-поміж 73 учасників першого відбіркового етапу прийняло участь 19 конкурсантів з різних регіонів України.

За результатами виконаних завдань переможцями Конкурсу стали:

І місце – Ясентюк  Олександр (Ягубецька ЗОШ І-ІІІст Черкаської області)

ІІ місце – Ясентюк Максим  (Ягубецька ЗОШ І-ІІІст Черкаської області)

ІІІ місце – Ютовець Ольга (Селецький ЗЗСО І-ІІІст ім. Олега Ващинина Рівненської області).

Церемонія нагородження переможців та всіх учасників обох етапів Конкурсу відбудеться 03 червня у форматі онлайн, робоча платформа за посиланням http://org.nusta.edu.ua/b/adm-7wq-yj7.

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів та натхнення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *