В Університеті третього віку «СВІТ» підвели підсумки навчального року

В Університеті третього віку «СВІТ» підвели підсумки навчального року

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулася зустріч студентів та керівництва Університету третього віку «СВІТ» (УТВ «СВІТ»), який успішно функціонує на базі Навчально-наукового інституту інформаційних технологій УДФСУ.

Під час зустрічі директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Артур Горбовий привітав студентів і надихнув перспективними планами, а Євген Едвабник зачитав звіт. Присутні обговорили результати навчального року та підвели підсумки, відзначили найактивніших, а також окреслили подальші вектори розвитку.

Відмітимо, що незважаючи на карантин, діяльність УТВ «СВІТ» не припинялася і протягом року навіть посилилась. Було запроваджено нові форми роботи outdoor, а також опановано платформи ZOOM та МЕЕТ для проведення занять онлайн. Крім цього, студенти покращили економічну та правову грамотність, вчили англійську, українську, натхненно малювали, читали вірші, брали участь у змаганнях і конкурсах, а також ходили на краєзнавчі екскурсії.

Підсумкова зустріч навчального року була теплою та конструктивною, адже у стінах університету зібралися натхненні люди, які готові втілювати в життя креативні ідеї та реалізовувати безліч чудових справ! У результаті обговорень студенти третього віку та керівництво УТВ «СВІТ» налаштувалися продовжувати активне навчання і організацію дозвілля навіть під час канікул.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *