Студентка УДФСУ Анастасія Черевична перемогла у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт

Студентка УДФСУ Анастасія Черевична перемогла у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт

Студентка Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Анастасія Черевична перемогла у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт (Конкурс) зі спеціальності 051 «Економіка» і посіла почесне ІІ місце. Роботу на Конкурс підготовлено під науковим керівництвом завідувача кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Наталії Авраменко.

Конкурс проводився у два тури:  перший – у квітні 2021 року; другий – у травні-червні 2021 року в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського.

Текст роботи і супровідні документи подавалися національною та англійською мовами, а участь у підсумковій конференції передбачала виступ з доповіддю та презентацією лише англійською мовою.

Загалом у Конкурсі зі спеціальності 051 «Економіка» взяли участь близько 100 молодих науковця, 14 з яких із іноземних закладів вищої освіти.

Вітаємо нашу студентку та наукового керівника з перемогою в конкурсі міжнародного масштабу! Вкотре переконуємося, що ви – найкращі! Пишаємося та бажаємо подальших наукових здобутків!

Довідково: Міжнародний конкурс студентських наукових робіт проводиться з метою активізації процесів інтеграції України в європейський освітньо-науковий простір, розширення міжнародних зв’язків, стимулювання інноваційної діяльності студентів, оволодіння сучасними технологіями, а також створення умов для формування інтелектуального потенціалу талановитої молоді.

Співорганізаторами Конкурсу є закордонні навчальні заклади: Університет Матея Бела (Словаччина), Інститут технологій і бізнесу (Чехія), Вища школа європейських і регіональних досліджень (Чехія), Барановицький державний університет (Білорусь), Євразійський університет імені Л.Н. Гумільова (Казахстан), Карагандинський державний індустріальний університет (Казахстан), Алітус Коледж Університету прикладних наук (Литва), Люблінська політехніка (Польща) та Вроцлавський економічний університет (Польща).

Конкурс проводиться за наступними спеціальностями: 073 «Менеджмент»; 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; 051 «Економіка»; 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»; 101 «Екологія»; 274 «Автомобільний транспорт»; 275 «Транспортні технології»; 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)»; 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»;  – 035 «Філологія»; 263 «Цивільна безпека».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *