В університеті провели онлайн-тренінг присвячений Всесвітньому дню без тютюну

В університеті провели онлайн-тренінг присвячений Всесвітньому дню без тютюну

Сьогодні, з нагоди Всесвітнього дня без тютюну в Університеті державної фіскальної служби України відбувся тренінг присвячений проблемі куріння. Захід організував Навчально-науковий інститут права, який в цей день традиційно проводив акцію «Поміняй цигарку на цукерку», але цього року у зв’язку з дистанційним навчанням проблему тютюнопаління обговорили у форматі онлайн.

Заняття проходило зі студентським активом УДФСУ в рамках міжнародної програми «Розкажи ровеснику». Мета заходу – популяризація здорового способу життя, поширення інформації про небезпеку тютюну і його негативний вплив на здоров’я, а також боротьба з тютюновою залежністю серед населення.

Розпочався тренінг з «мозкового штурму», студентам запропонували знайти шляхи вирішення проблеми «Як захистити себе та близьких від куріння». В ході тренінгу студенти розглянули це питання з різних точок зору: молоді, виробника тютюнових виробів, батьків та викладачів. Крім цього, учасникам було запропоновано створити антирекламу для пачки цигарок, яку можна запропонувати державному виробнику тютюнових виробів, а також підрахувати скільки грошей курці витрачають щодня, щотижня, щомісяця і щороку, купуючи цигарки.

По завершенню заходу кожен із учасників написав в онлайн-чаті про власні причини, які є стимулом не палити та вести здоровий спосіб життя. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *