Відбувся науково-практичний семінар «Актуальні проблеми організації фінансових розслідувань»

Відбувся науково-практичний семінар «Актуальні проблеми організації фінансових розслідувань»

У рамках декади Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України проведено студентсько-курсантський науково-практичний семінар на тему: «Актуальні проблеми організації фінансових розслідувань». Організатор заходу кафедра фінансових розслідувань.

Участь в роботі семінару взяли науково-педагогічні працівники кафедри фінансових розслідувань, здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Модератором заходу виступила начальник кафедри фінансових розслідувань Олена Калганова.

Присутні обговорили проблематику здійснення фінансових розслідувань в Україні та світі, міжнародного співробітництва під час фінансових розслідувань, протидії фінансовим правопорушенням тощо.

Розглядувана тематика викликала жваву дискусію та висловлення думок щодо вдосконалення як практичної складової фінансових розслідувань, так і підготовки фахівців із економічної безпеки.

Учасники семінару дійшли однозначного висновку, що протидія сучасній економічній злочинності – це симбіоз юридичних і економічних знань, взаємодія співробітників слідчих і оперативних підрозділів відповідних правоохоронних органів, які безпосередньо беруть участь у виявленні, розслідуванні та попередженні фінансових правопорушень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *