В.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська зустрілася з колективом ННІ гуманітарних наук

В.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська зустрілася з колективом ННІ гуманітарних наук

В Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської з колективом Навчально-наукового інституту гуманітарних наук.

В.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська подякувала колективу за плідну працю, розповіла про основні вектори розвитку університету, акцентувала увагу на пріоритетності забезпечення вступної компанії – 2021. Як зазначила в.о. ректора, перед колективом стоять важливі завдання, одним з яких є покращення екосистеми вишу, насамперед – облаштування студентського кампусу. Освітньо-професійні програми університету мають відповідати нагальним потребам ринку праці, а науково-педагогічні працівники мають постійно контактувати із стейкхолдерами, центральними та регіональними органами влади для систематичного моніторингу і задоволення потреб фінансових та місцевих органів влади України.

Директор ННІ гуманітарних наук Євген Суліма від імені всього колективу запевнив про готовність і бажання інституту працювати над подальшим розвитком університету, робити плідний внесок для підвищення рейтингу університету як в Україні, так і за її межами. Високий науковий та педагогічний рівень працівників інституту сприятиме гідним освітянським відповідям на виклики в умовах інноваційних змін вищої освіти в Україні.

Наприкінці зустрічі, за дорученням міського Голови міста Ірпеня Олександра Маркушина, депутат Ірпінської міської ради Сергій Когут вручив грамоти міського Голови за багаторічну, творчу, науково-педагогічну діяльність, організацію та вдосконалення навчальної, науково-методичної та науково-дослідної роботи, значний особистий внесок у справу вдосконалення підготовки висококваліфікованих фахівців директору ННІ гуманітарних наук Євгену Сулімі, завідувачу кафедри сучасних європейських мов Людмилі Онучак, в.о. завідувача кафедри психології та соціології Ірині Пєтуховій, завідувачу навчальної лабораторії кафедри філософії та політології Ірині Верховцевій, голові профспілки інституту Людмилі Волковій та іншим працівникам ННІ гуманітарних наук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *