В УДФСУ відбувся Всеукраїнський день відкритих дверей у рамках освітньої магістерської програми «Фінансові технології»

В УДФСУ відбувся Всеукраїнський день відкритих дверей у рамках освітньої магістерської програми «Фінансові технології»

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбувся Всеукраїнський день відкритих дверей у рамках програми «Фінансові технології» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Новітня освітня магістерська програма заснована УДФСУ спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» під патронатом Міністерства фінансів України та за підтримки Проектного офісу реформ.

Участь у заході взяли студенти, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти та спікери:

– в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська;

– завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак;

– директор Департаменту міжнародних зв’язків та організаційно-аналітичної роботи Міністерства фінансів України Ольга Зикова;

– проректор з науково-педагогічної роботи міжнародної діяльності та інвестицій, гарант програми ФінТех Віктор Тринчук;

– провідний фахівець кафедри управлінського обліку, бізнес аналітики та статистики УДФСУ Ольга Зирянова;

– директор Навчально-наукового інституту фінансів та банківської справи УДФСУ Михайло Кужелєв;

– секретар Приймальної комісії УДФСУ Альона Мілевська.

В ході заходу також виступили провідні стейкхолдери програми:

– Голова правління ПрАТ «Українська міжбанківська валютна біржа» Анатолій Гулей;

– Генеральний Директор Асоціації «Страховий бізнес» В’ячеслав Черняховський.

Всеукраїнський день відкритих дверей у рамках програми ФінТех розпочав гарант освітньо-професійної програми «Фінансові технології» Віктор Тринчук, який акцентував увагу слухачів на компонентах та особливостях програми.

Під час онлайн-заходу в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська зазначила, що активну участь у розробці освітньої магістерської програми ФінТех брали стейкхолдери, які фактично є потенційними роботодавцями. «Нашою місією є об’єднання кращих технологій та залучення висококваліфікованих фахівців за допомогою  мережевих освітніх угод, які  в наш час є дуже важливими, так як основне завдання закладів вищої освіти не конкурувати, а співпрацювати», – підкреслила в.о. ректора. Також Валентина Унинець-Ходаківська розповіла про мету створення програми та можливості, які відкриються перед студентами програми, закликавши їх ставати «агентами змін».

Директор Департаменту міжнародних зв’язків та організаційно-аналітичної роботи Міністерства фінансів України Ольга Зикова основну увагу приділила потребам сучасного студента та наголосила на стрімкому розвитку ФінТех революції, що провокує потребу в кваліфікованих кадрах. «У майбутніх студентів є унікальний шанс долучитися до програми та стати затребуваними спеціалістами, поки ринок фінансових технологій ще формується», – підкреслила вона.

Під час своєї промови завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак розповів про важливу роль висококваліфікованих спеціалістів у цифровому світі та наголосив на тому, що саме студенти освітньої магістерської програми ФінТех матимуть можливість розвивати свої управлінські та аналітичні якості для професійного розвитку в період економічної кризи. «Завдання майбутніх студентів вступити на програму та «вловити хвилю», для того щоб стати новими фахівцями, які будуть змінювати цей світ»,- зазначив Назар Подальчак.

До слухачів також звернувся лектор програми, Голова правління ПрАТ «Українська міжбанківська валютна біржа» Анатолій Гулєй.  Він підняв питання цифрової економіки, криптовалюти та платіжних систем, наголосивши на важливості вирішення цих питань разом. Також, закликав студентів та їх батьків обирати професію, дивлячись на п’ять та навіть десять років вперед «У нас є стратегія. Саме на нашій програмі ви зможете стати універсальними фахівцями у галузі цифрових технологій. Ми повинні змінювати цифрове та економічне поле, конвертувавши свої знання в освітній потенціал.» ,- наголосив Анатолій Гулєй.

По завершенні заходу, в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська та гарант освітньо-професійної програми «Фінансові технології» Віктор Тринчук подякували лекторам за інформативні промови та відповіли на запитання учасників заходу!

Реєструйтеся на програму за посиланням https://nusta.edu.ua/fintech/ та отримайте ключ до нових можливостей у майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *