В Університеті ДФС України відбулося розширене засідання ректорату

В Університеті ДФС України відбулося розширене засідання ректорату

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося розширене засідання ректорату під головуванням в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець-Ходаківської. Участь у ньому взяли проректори, директори Навчально-наукових інститутів (ННІ), завідувачі кафедр, керівники структурних підрозділів університету та інші запрошені.

Традиційно розпочалося засідання з привітання науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначають свої ювілеї.

Відкрила засідання в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, яка ознайомила присутніх з реалізацією планів щодо реорганізації УДФСУ. У своїй промові в.о. ректора розповіла, що створюється новий університет шляхом злиття УДФСУ та Академії фінансового управління. УДФСУ перебуває на стадії реорганізації відповідно до наказу Міністерства фінансів України «Про деякі питання утворення Держаного податкового університету» від 19.03.2021 №164. У зв’язку з роботою Приймальної комісії та випусками студентів, до проведення державної реєстрації новоутвореної юридичної особи Державного податкового університету, УДФСУ та працівники  працюватимуть у звичному штатному режимі.

На порядку денному було обговорено низку ключових та важливих питань. Зокрема, про стан ліквідації Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції й створення нового Навчально-наукового інституту економічної безпеки та правоохоронної діяльності доповів проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції Василь Чмелюк; про організацію роботи Приймальної комісії доповіла відповідальний секретар Приймальної комісії Альона Мілевська; про роботу відділу організації виховного процесу та соціальних питань доповіла завідувач відділу організації виховного процесу та соціальних питань Лариса Нікітіна.

Крім цього, учасники ректорату обговорили функціонування Науково-дослідного інституту фіскальної політики, напрямки діяльності щодо проведення підготовчих курсів для вступників з тимчасово окупованих територій та  підготовку Положень про Раду роботодавців та літні школи УДФСУ.

Наприкінці засідання було підведено підсумки, ухвалено відповідні рішення на основі розглянутих питань та окреслено пріоритетні завдання для подальшої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *