Відбулася робоча зустріч керівництва Університету ДФС України з Азером Худаяром оглу Худієвим

Відбулася робоча зустріч керівництва Університету ДФС України з Азером Худаяром оглу Худієвим

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулася робоча зустріч з Повноважним Послом Азербайджану в Україні з 2016 до 2020 року, радником Міністра фінансів України Азером Худаяром оглу Худієвим.

Участь у зустрічі взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Віктор Тринчук та професор кафедри фінансових ринків Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Юлія Коваленко.

У ході робочої зустрічі обговорили перспективні напрямки роботи у сфері розвитку міжнародної співпраці університету, залучення іноземних студентів до навчання, а також майбутні ініціативи, проєкти та першочергові напрями діяльності, реалізація яких сприятиме розвитку та удосконаленню діяльності закладу вищої освіти та його підрозділів.

Розвиток освітньої діяльності та міжнародної співпраці – це нові можливості, прогресивний розвиток та перспективи для усіх учасників освітнього процесу! УДФСУ налаштований на плідну співпрацю та взаємодію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *