Представники УДФСУ взяли участь в онлайн-вебінарі Державної аудиторської служби України

Представники УДФСУ взяли участь в онлайн-вебінарі Державної аудиторської служби України

Сьогодні, 9 червня 2021 року представники Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) взяли участь у вебінарі, який організовано Державною аудиторською службою України.

До заходу долучилися директор Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту Володимир Краєвський, завідувач кафедри аудиту та економічного аналізу Андрій Лісовий,  гарант освітньої програми «Державний аудит; судово-економічна експертиза у фінансових розслідуваннях» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» Олег Шевчук, а також здобувачі вищої освіти Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту УДФСУ.

Перед студентами виступив заступник Голови Державної аудиторської служби України Олександр Шкуропат, який розповів про діяльність Держаудитслужби, її основні завдання та функції, впроваджені інструменти державного фінансового контролю і напрями їх розвитку.

Крім цього, до студентів звернулася директор Департаменту роботи з персоналом та організаційного розвитку Державної аудиторської служби України Валентина Коваль, яка розповіла про можливості проходження практики, стажування та майбутнього працевлаштування студентів в Центральному офісі та територіальних органах Держаудитслужби.

Представники УДФСУ активно брали участь у дискусії, ставили питання щодо практичних аспектів роботи та працевлаштування студентів на які отримали вичерпні відповіді від організаторів заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *