Представники Університету ДФС України провели робочу зустріч з Українською асоціацією Фінтех і інноваційних компаній та Українським фондом стартапів

Представники Університету ДФС України провели робочу зустріч з Українською асоціацією Фінтех і інноваційних компаній та Українським фондом стартапів

9 червня в Університеті державної фіскальної служби України відбулась робоча зустріч представників університету, Української асоціації Фінтех і інноваційних компаній (UAFIC) та Українського фонду стартапів.

Участь у заході взяли  в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректор з науково-педагогічної роботи міжнародної діяльності та інвестицій, гарант освітньо-професійної програми «Фінансові технології»  Віктор Тринчук, професор кафедри фінансових ринків Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Юлія Коваленко, Голова правління Української асоціації Фінтех і інноваційних компаній, стейкхолдер програми «Фінансові технології» Ростислав Дюк, заступник Голови Правління Української асоціації Фінтех і інноваційних компаній Руслан Костецький, а також в.о. директора Українського фонду стартапів Юрій Драчук.

Під час заходу учасники обговорили питання, що стосуються  векторів співпраці, зокрема щодо освітньо-професійної  програми «Фінансові технології», програм фінансової грамотності, співпраці університету з фондом стартапів та залучення експертів і фахівців в освітній процес.

Дякуємо представникам Української асоціації Фінтех і інноваційних компаній та Українського фонду стартапів за продуктивне спілкування  та сподіваємось на плідну співпрацю!

Зареєструватись на навчання ви можете за посиланням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *