Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

15 червня 2021 року під головуванням в.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Валентини Унинець-Ходаківської відбулося засідання ректорату. Захід відбувся за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату.

Відкриваючи засідання в.о. ректора УДФСУ від імені усього колективу закладу вищої освіти привітала ювілярів та побажала їм міцного здоров’я, натхнення, нових професійних здобутків та залишатися такими ж креативними.

На порядку денному засідання було розглянуто низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема:

Про підготовку планового навантаження на 2021-2021 навчальних років доповів Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Антон Монаєнко;

Про надання інформації щодо стану та динаміки наповнення Інституційного депозитарію документами науково-педагогічних працівників Університету. Наповнення бази даних «Методичні матеріали» прозвітувала директор Наукової бібліотеки Світлана Цимбалюк;

Проінформував про виконання Плану видання навчально-методичного забезпечення освітнього процесу на 2021 рік (липень-вересень) в.о. директора Навчально-наукового центру організації освітнього процесу Олексій Сидоренко.

Крім цього, учасники засідання обговорили інші питання життєдіяльності університету, серед яких: нові напрями співпраці, організацію та проведення літніх шкіл, нові можливості стажування студентів та тренінги з залученням викладачів.

Особлива увага приділялася питанням дуальної освіти. В.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська наголосила, що на сьогодні для УДФСУ впровадження дуальної освіти – це пріоритет. Вона є затребуваною, адже це значні можливості для здобувачів вищої освіти, особливо для тих, хто планує стати державним службовцем. За її словами, поєднуючи навчання з роботою студенти занурюються в робочий процес і отримують необхідний досвід.

За підсумками засідання, було окреслено пріоритетні напрями діяльності університету та подальші напрями для оптимізації роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *