Відбулася зустріч керівництва Університету ДФС України з представниками аудиторської компанії Crowe Ukraine

Відбулася зустріч керівництва Університету ДФС України з представниками аудиторської компанії Crowe Ukraine

В Університеті державної фіскальної служби України відбулась зустріч представників аудиторської компанії Crowe Ukraine з в.о. ректора Валентиною Унинець-Ходаківською та директорами Навчально-наукових інститутів університету.

Головна мета зустрічі – це нові можливості стажування, проходження практики та подальшого працевлаштування для студентів. А також, залучення до майстер-класів та практичних кейсів здобувачів вищої освіти.

Директор аудиторської компанії Crowe Ukraine Володимир Козленко розповів про можливості, які отримають студенти університету, пройшовши практику в їх компанії. «Наразі існує велика потреба кваліфікованих фахівців на ринку праці, тому ми хочемо запропонувати студентам брати участь у стажуванні в нашій аудиторській компанії з майбутнім працевлаштуванням, а також залучати наших спеціалістів для проведення практичних кейсів та майстер-класів у вашому навчальному закладі», – зазначив Володимир Козленко.

У свою чергу, в.о. ректора університету Валентина Унинець-Ходаківська наголосила на важливості практичної сторони співпраці. «Дуже важливим у формуванні висококваліфікованих фахівців є не тільки теоретичні знання а й практичні кейси. Ми сподіваємося на плідну співпрацю, яка дозволить нашим студентам отримати хороший досвід роботи і в майбутньому успішно працевлаштуватися», – наголосила в.о ректора.

Керівництво та директорат університету налаштовані на плідну співпрацю та взаємодію для реалізації поставлених цілей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *