В Університеті ДФС України відбулося чергове засідання ректорату

В Університеті ДФС України відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України відбулося (УДФСУ) чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Традиційно, розпочала засідання в.о. ректора, яка привітала ювілярів та окреслила головні напрямки роботи цього тижня.

На порядку денному було обговорено низку ключових та важливих питань. Зокрема, про організацію виховної роботи в гуртожитках, організацію літніх шкіл, стан виконання розпорядження щодо створення Ради роботодавців, про оголошення конкурсу занесення до Золотої книги Пошани.

Крім цього, на засіданні підняли питання щодо урядових нагород працівників до 100-річчя університету, в тому числі іменні подяки та грамоти, відзначення працівників з нагоди 25-річчя створення Культурно-мистецького центру «Сузір’я» та відзначення працівників університету з нагоди 30-річчя незалежності України.

Відмітимо, що в рамках засідання відбулося нагородження кураторів УДФСУ за добросовісну та сумлінну працю у 2020-2021 навчальному році, удосконалення та впровадження передового досвіду та педагогічних методів роботи зі студентською молоддю.

Наприкінці засідання на основі розглянутих питань було підведено підсумки, ухвалено відповідні рішення та окреслено подальші кроки роботи з метою удосконалення кожного з напрямів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *