Відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

Відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалаврам Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

Участь у заході взяли проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій УДФСУ Віктор Тринчук, члени ректорату, професорсько-викладацький склад ННІ фінансів, банківської справи на чолі з директором Михайлом Кужелєвим, директори інститутів, студенти, а також почесні гості, серед яких: голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко, начальник управління формування міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів Департаменту політики міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів Міністерства фінансів України Тетяна Грицун та керуючий відділенням Ощадбанку в місті Ірпені Євген Федоряка.

Традиційно, церемонія випуску розпочалася виконанням Державного Гімну України, після чого випускників привітали почесні гості та колектив закладу вищої освіти, які побажали бакалаврам успіхів у всіх починаннях та щасливої долі. Також, випускникам вручили відзнаки за відмінне навчання, цілеспрямованість та активну громадську діяльність.

Відмітимо, що цього року ННІ фінансів, банківської справи випустив 101 бакалавра фінансової сфери, які успішно завершили навчання та здобули свої довгоочікувані дипломи.

Після урочистої частини гостей вітали музичними виступами та святковою програмою, а завершилося свято дружнім виконанням Гімну УДФСУ.

Вітаємо випускників! Бажаємо, щоб отриманий диплом став надійним провідником по життю, а університет завжди залишався в серці як найкраща та найрідніша Альма-матер!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *