До Університету державної фіскальної служби України завітав Голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник

До Університету державної фіскальної служби України завітав Голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч керівництва університету з Головою Державної фіскальної служби України Вадимом Мельником.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання, позначили пріоритетні напрями майбутньої співпраці та обговорили питання формування нового Інституту економічної безпеки та правоохоронної діяльності в університеті.

У рамках зустрічі Голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник відвідав урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції і вручив дипломи бакалаврам, побажавши успішної кар’єри, не зважаючи на реорганізаційні процеси. Також, він закликав молодь вступати до нового Інституту, який буде створено восени цього року.

Варто зазначити, що Вадим Мельник є частиною офіцерської сім’ї університету, так як в свій час працював на Факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *